HLZ HRVATSKO DRUŠTVO ZA HITNU MEDICINU

Europsko društvo za hitnu medicinu – EUSEM, na svojim mrežnim stranicama predstavilo je EUSEM Akademiju, https://academy.eusem.org/ - platformu na kojoj se može naći mnoštvo edukativnih sadržaja iz područja hitne medicine.

Poštovani i dragi svi,

Kao što smo obećali, pred Vama se nalazi Zbornik radova i sažetaka 5.kongresa Hitne medicine u kojem objavljujemo sve vaše prijavljene radove i sažetke. Nadam se da ćemo uskoro moći održati 6. Kongres hitne medicine sa brojnim novim temama.

Čuvajte se, uz želju da ćemo se družiti uskoro u boljim okolnostima.

 

Predsjednica HDHM

Izv.prof.dr.sc. Višnja Nesek Adam, prim.dr.med

Poštovani i dragi kolege

Nažalost, usprkos velikom trudu koji je uložen u organizaciju 5. Hrvatskog kongresa hitne medicine Upravni odbor Hrvatskog društva za hitnu medicinu donio je odluku o otkazivanju kongresa.

Pozivamo vas na ispunjavanje upitnika o trijaži i početnom zbrinjavanju bolesnika sa sumnjom na COVID-19 infekciju u uvjetima hitne medicinske službe, osobito hitnog prijema, koju provodi kolega iz Australije, liječnik hitne medicine dr. Tom Lee. Za ispunjavanje je potrebno 3-5 minuta, a upitnik se nalazi na sljedećoj poveznici: https://www.surveymonkey.com/r/COVID-19EDscreening

U prilogu se nalaze odobrenje za provođenje istraživanja i informacija za sudionike.

© 2018 HLZ Hrvatsko društvo za hitnu medicinu
WEB DIZAJN / iDEAL MEDIA