HLZ HRVATSKO DRUŠTVO ZA HITNU MEDICINU

S obzirom na velik interes za webinare u organizaciji našeg duštva, zadovoljstvo nam je najaviti webinar o akutnom koronarnom sindromu.

Nakon izrazito posjećenog  webinara o primjeni vazopresina u hitnoj medicini zadovoljstvo nam je najaviti webinar o post-COVID sindromu koji će se održati u četvrtak, 01. travnja 2021. godine u 17 sati. Za sve sudionike skup će biti bodovan od strane HLK.  

S usporavanjem pandemije došlo je vrijeme i za ostale teme iz područja hitne medicine te Vas pozivamo na webinare u organizaciji našeg društva koji će se održavati svaka tri do četiri tjedna. Osim što ćete na webinaru čuti novosti iz naše specijalnosti, bit će prilike za pitanja i raspravu, kao i za izmjenu iskustava u liječenju hitnih bolesnika.

Dragi svi,

Nakon razornog potresa u Petrinji od sredstava Hrvatskog društva za hitnu medicinu uplaćena je donacija Sisačko-moslavačkoj podružnici Hrvatskog liječničkog zbora u iznosu od 3.000,00 kuna.

Godišnja skupština HLZ – Hrvatskog društva za hitnu medicinu održat će se u ponedjeljak, 21. prosinca 2020. godine, od 18:00 do 19:30 sati putem ZOOM aplikacije.

© 2018 HLZ Hrvatsko društvo za hitnu medicinu
WEB DIZAJN / iDEAL MEDIA