HLZ HRVATSKO DRUŠTVO ZA HITNU MEDICINU

Dragi svi,

Nakon razornog potresa u Petrinji od sredstava Hrvatskog društva za hitnu medicinu uplaćena je donacija Sisačko-moslavačkoj podružnici Hrvatskog liječničkog zbora u iznosu od 3.000,00 kuna.

Godišnja skupština HLZ – Hrvatskog društva za hitnu medicinu održat će se u ponedjeljak, 21. prosinca 2020. godine, od 18:00 do 19:30 sati putem ZOOM aplikacije.

Europsko društvo za hitnu medicinu – EUSEM, na svojim mrežnim stranicama predstavilo je EUSEM Akademiju, https://academy.eusem.org/ - platformu na kojoj se može naći mnoštvo edukativnih sadržaja iz područja hitne medicine.

Poštovani i dragi svi,

Kao što smo obećali, pred Vama se nalazi Zbornik radova i sažetaka 5.kongresa Hitne medicine u kojem objavljujemo sve vaše prijavljene radove i sažetke. Nadam se da ćemo uskoro moći održati 6. Kongres hitne medicine sa brojnim novim temama.

Čuvajte se, uz želju da ćemo se družiti uskoro u boljim okolnostima.

 

Predsjednica HDHM

Izv.prof.dr.sc. Višnja Nesek Adam, prim.dr.med

Poštovani i dragi kolege

Nažalost, usprkos velikom trudu koji je uložen u organizaciju 5. Hrvatskog kongresa hitne medicine Upravni odbor Hrvatskog društva za hitnu medicinu donio je odluku o otkazivanju kongresa.

© 2018 HLZ Hrvatsko društvo za hitnu medicinu
WEB DIZAJN / iDEAL MEDIA