HLZ HRVATSKO DRUŠTVO ZA HITNU MEDICINU

ODRŽAN MINI SIMPOZIJ I GODIŠNJA SKUPŠTINA

U utorak, 11. prosinca 2018. godine  održan je u prostorijama Hrvatskog liječničkog zbora u Zagrebu Mini simpozij „Metoksifluran – analgezija budućnosti“ i redovita godišnja skupština Hrvatskog društva za hitnu medicinu.

Tema simpozija pobudila je veliki interes pa je bilo prisutno više od 50 slušača. Zanimljiva i inspirativna predavanja održali su kolege Višnja Nesek Adam, Martina Pavletić, Jasmin Hamzić, Anđela Simić i Ivana Srzić, a ističemo edukativne prikaze bolesnika uz snimku primjene lijeka u praksi kolegice Srzić.

 

Na godišnjoj skupštini predsjednica HDHM Doc.prim.dr.sc. Višnja Nesek Adam, dr. med spec. izvjestila je članove o radu i aktivnostima Društva u 2018. godini, kojih zaista ima impozantan broj, te se i ovim putem zahvaljujemo svima koji su svojim radom i zalaganjem pridonijeli ovako dobrim rezultatima.

 

Upravni odbor kooptirao je Martinu Pavletić dr. med. spec. iz KBC-a Rijeka u svoje članove, a temeljem njezinog aktivnog doprinosa u radu Društva, zalaganja u edukaciji specijalizanata hitne medicine i aktivnog sudjelovanja na različitim tečajevima te pisanja edukacijskih materijala. Čestitke kolegici!

 

Predsjednica Društva pozvala je sve članove, ali i sve liječnike koji se bave hitnom medicinom da se aktivnije uključe u rad Društva, te najavila izradu smjernica iz područja hitne medicine u sljedećoj godini.

© 2018 HLZ Hrvatsko društvo za hitnu medicinu
WEB DIZAJN / iDEAL MEDIA